Платники податків Ратнівського, Любешівського, Старовижівського та Камінь-Каширського районів цьогоріч поповнили бюджет  більш, як на 104 мільйони гривень

До Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на обліку в  Ратнівській   ОДПІ  за сім  місяців 2015 року надійшло понад  104 мільйони  гривень, що на 50,3 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року, — інформує  Ратнівська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

До Державного бюджету  представники місцевого бізнесу та суб'єктами  господарювання Ратнівщини  за згадуваний період часу  сплатили понад 10 мільйонів гривень.

Начальник  Ратнівської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Іван Данилюк повідомив, що до місцевих бюджетів Ратнівського, Камінь-Каширського, Любешівського та Старовижівського  районів  за сім  місяців цього року  надійшло 70,6  мільйона  гривень, що  на 25 мільйонів гривень більше, ніж за відповідний період 2014 року.

"Найбільшу частку в надходженнях до місцевої скарбниці  займає єдиний податок – це майже 6,7 мільйона гривень, плата за землю – понад 5 мільйонів гривень та  податок з доходів фізичних осіб  – 34,3 мільйона гривень, які відповідально  сплачують наші платники, – підсумував  начальник Ратнівської ОДПІ.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>