ПІДСУМКИ МИСЛИВСЬКОГО СЕЗОНУ

Загальна площа мисливських угідь району становить 36,7 тисяч гектарів, у тому числі лісові угіддя — 30,9, польові — 1,8, водно-болотні — 4,0. На добування копитних, в залежності від збільшення популяції, екологія погоджує ліміти на добування звіра.

Як повідомив директор Ратнівського держлісгоспу Микола Мельник, за сезон полювання по ліцензіях у минулому році добуто тринадцять голів козулі з ліміту – 13, п’ять голів кабана з ліміту — 9. По відстрілочних картках сплачено 31650,0 грн., на пернатих та хутрових — 13850,0 грн., від реалізації ліцензій отримано коштів — 41970,0 грн. Разом виручили коштів в сумі 87470,0 грн., а витрати на ведення мисливського господарства без заробітної плати єгерів становлять 164,4 тис. грн. На порушників правил полювання складено п’ятнадцять протоколів, накладено штрафів у сумі 1,4 тисячі гривень, вилучено одну рушницю.

Леся ГРІНЧУК

Один відгук на «ПІДСУМКИ МИСЛИВСЬКОГО СЕЗОНУ»

  1. Oleg коментує:

    Стид і срам від таких результатів діяльності! Аж 1400 гривень штрафів і 15 протоколів.В один день відкриття полювання можна скласти 150 протоколів на 14000 гривень на п'янь зі зброєю. За що ці дармоїди отримують зарплатню?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>