Освітлення вулиць Ратного завершується

У програмі економічного та соціального розвитку селища на 2016 рік визначені основні цілі та пріоритети в діяльності селищної ради щодо удосконалення інфраструктури дорожньо-транспортного комплексу, включаючи освітлення селища.

У селищі цими днями здано в експлуатацію капітальний ремонт вуличного освітлення по провулках вулиць Заболоттівська, Кузьміна, Шевченка та Корнелюка. Освітивши вулиці, селищна рада зробила мешканцям цих вулиць символічний, але вагомий подарунок до новорічних та різдвяних свят, адже освітлення вулиць це велике благо для жителів.

Роботи по виконанню освітлення проводило приватне підприємство «Райагропроменерго» (керівник Токарський І.І.). Було встановлено 14 сучасних енергозберігаючих ліхтарів. Виконано робіт на суму 49 тис. грн.

Хочу зауважити, що протягом серпня-жовтня цього року проведено капітальний ремонт вуличного освітлення вулиць Зарічна, Ковельська, Набережна, Волі, Партизанська, Шкільна та інших, де встановлено 29 енергозберігаючих ліхтарі та виконано робіт кошторисною вартістю 135 тис. грн. Всього з початку року встановлено по вулицях 43 ліхтарів та виконано робіт на суму 184 тис. грн.

Крім того, до Нового року ми повинні провести освітлення вулиці Проектна на якій в листопаді проведено капітальний ремонт дороги з твердим покриттям.

Отже, дана вулиця зовсім зміниться і 2016 рік по праву можна вважати другим днем її народження.

По великому рахунку, освітлення селища в стадії завершення, і не багато і не мало, а вулиці селища для ратнівчан освітлює більше 500 ліхтарів з річними асигнуваннями та оплатою за електроенергію майже 200 тис. грн. Отже, за всі блага цивілізації потрібно платити, і платити немалі кошти.

Василь Долюк,

головний бухгалтер Ратнівської селищної ради

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>