ОНОВЛЕНА ВУЛИЦЯ ЩОРСА

щорса щорса1До Дня чергової річниці Конституції України мешканці вулиці Щорса, що у Ратному, мають хороший подарунок — здійснено капітальний ремонт їхньої вулиці, покладено біло-щебеневе покриття на відрізку 510 метрів. За інформацією селищного голови Володимира Кулика товщина щебеневого покриття – 15 сантиметрів, кількість різних фракцій щебеню – 782 тонни. Роботи виконувала дорожня бригада Луцького ДПМК на чолі з майстром Вадимом Хунахіним, і виконала її добросовісно та в короткий термін. Вартість виконаних робіт – 369 059 грн. — це кошти бюджету селищної ради.
У результаті проведеного капітального ремонту ліквідовано бездоріжжя, значно покращилися умови дорожнього руху по вулиці. У даний час продовжуються ремонтні роботи доріг по вулицях Партизанська та Поліська, а також виготовляється проектно-кошторисна документація на пішохідну доріжку по вулиці Газіна.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>