НОВИЙ СПОРТИВНИЙ ІНВЕНТАР – ЗА ПРОЕКТОМ «ІНІЦІАТИВНІ ГРОМАДИ»

НОВИЙ СПОРТИВНИЙ ІНВЕНТАР13 квітня у НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Самари підбили підсумки реалізації проекту «Ініціативні громади» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Завершальним етапом стало вручення спортивного інвентаря для школи, який придбали за співфінансування громади, тобто батьків школярів, і Фонду.

Як розповіла директор НВК Зоя Супрунюк, спортивний зал давно потребував оновлення матеріальної бази. Тож як тільки з’явилася нагода взяти участь у проекті, одразу почала радитися з батьками. Це питання обговорили на засіданні бать-ківського комітету, згодом зібрали  збори, на яких запитали у батьків, чи згідні вони долучитися до оновлення спортивної бази школи. Більшість висловилася за, тож разом з працівниками представництва Фонду в Ратнівському районі написали проект, розписали кошторис найнеобхідніших речей, визначили умови співфінансування.

У результаті плідної співпраці батьків, адміністрації навчального закладу та  Фонду «Тільки разом» спортивний зал школи поповнився новенькими гімнастичними матами, футбольними, баскетбольними та волейбольними м’ячами, скакалками, канатом, туристичним наметом та  сучасним  якісним тенісним столом.

Особливо палко дякували Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» директор НВК Зоя Супрунюк та від імені батьків – Наталія Баранчук. А керівник представництва в районі Лариса Михалевич  розповіла про існуючі програми Фонду, у яких можуть брати участь жителі району, та підкреслила, що якщо у батьків є бажання попрацювати на благо школи та своїх дітей, то обов’язково буде і позитивний результат реалізації подібних програм. У цьому вже переконалися у Самарах в результаті втіленої у життя ініціативи з оновлення спортивного інвентаря.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>