Новий керівник райвідділу міліції

канонікРатнівський районний відділ УМВС України у Волинській області очолив підполковник міліції Володимир Миколайович Канонік (на знімку ліворуч), який до цього часу був першим заступником начальника райвідділу-начальником слідчого відділу та тимчасово виконував обов’язки начальника райвідділу.
Представив Володимира Каноніка минулого понеділка, 22 червня, начальник управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області, полковник міліції Сергій Кондратюк.
З призначенням Володимира Миколайовича вітали радник голови облдержадміністрації Андрій Харлампович, голова ра-йонного суду Василь Лях, прокурор району Володимир Хилюк.
Відразу ж після представлення говорили про співпрацю, кадрові зміни в колективі, реформування структури міліції – створення поліції, участь працівників міліції в антитерористичній операції.
Володимир Канонік звернувся до особового складу райвідділу, подякував за висловлену довіру та наголосив, що головним завданням кожного правоохоронця є достойне виконання своїх службових обов’язків, а він, у свою чергу, прикладе максимум зусиль для реалізації поставлених завдань та ефективної діяльності міліції на Ратнівщині.
Народився Володимир Канонік 5 квітня 1976 року у Ковелі. Закінчив Луцький державний технічний університет – отримав диплом магістра технічний наук. Після служби у Збройних Силах України навчався у Національній академії внутрішніх справ, по закінченню якої працював слідчим у Ковельському міськвідділі міліції. З листопада 2012 року – заступник начальника-начальник слідчого відділу на Ратнівщині.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>