Незабутні враження «Батьківщини молодої» з Ратнівщини

Активна молодь району ГО «Батьківщина молода» традиційно організовувала поїздки та таборування у визначні місця України.

Упродовж трьох днів у селі Пляшева, що на Рівненщині, вшановували пам’ять козаків та селян, які брали участь у битві під Берестечком. Волинська «Батьківщина молода» розташувала молодіжний табір “Берестечко – 2015!”  неподалік малої козацької січі, яка щорічно працює як елемент реконструкції та виставкового центру для гостей заходу, де познайомилася із побутом, традиціями козаків.

Ми взяли участь і в щорічному таборуванні “Говерла — земля героїв ”,  яке  зібрало понад 400 молодих людей з усіх куточків України! На заході заступник міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський розповів про дорожню карту реформ молодіжного руху України. У свою чергу молодь організувала конкурс співів біля вогнища та таборову ватру — це була най-більша таборова ватра за всі роки даного заходу.

А у серпні понад 300 активістів з усієї України «Батьківщини молодої» зібралися на традиційне таборування «Канів-2015» на березі Канівського водосховища. Понад 50 молодих людей із Волині відвідали таборування. Організатори провели волейбольний турнір, у якому перемогла команда зі Львівської області, а також поетичний конкурс. Також відвідали музей Т. Г. Шевченка та його останнє місце спочинку.

У цих заходах участь брала молодь із Ратного, Видраниці, Млинового, Залухового, Замшан та інших сіл, для яких літо запам'ятається яскравими враженнями, цікавими зустрічами, новими знайомствами з однолітками з усієї країни та просто хорошими емоціями.

Надія Ясинська

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>