Нехай буде благословен той,  хто подає руку допомоги

Соціально-економічна ситуація в Україні змусила пересічних українців по-новому поглянути на власну громадянську позицію та сприяла високому розвитку самоорганізації, волонтерства та благодійності в країні. Не стала винятком і учнівська молодь Ратнівщини. 21 квітня відбувся зліт учнів-волонтерів району, в ході якого були висвітленні питання організації та проведення благодійних акцій за участю волонтерів, співпраця з благодійними організаціями.

Під час роботи учні  відвідали стаціонарне відділення для постійного проживання селища Заболоття. Людям похилого віку, які там проживають, подарували солодкі подарунки та сувеніри, виготовлені власноруч. А ще учні-волонтери  провели акцію «Чисті дороги – чиста земля». Адже наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних. Учасники зльоту відзначили, що отримані знання були цікавими, а головне – корисними та надихнули на втілення нових власних ідей.

 Людмила ДОВГУЦЬКА,

директор ЦДЮТ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>