НАШИХ ЛІСІВНИКІВ НАГОРОДИЛИ В ОБЛАСТІ

У п’ятницю, 16 вересня, відбулося святкування Дня працівників лісу в Луцьку. На урочистості з нагоди свята прибули й ратнівські лісівники. У численних номінаціях вручили грамоти, подяки, відзнаки та грошові винагороди кращим із кращих. Серед них – наші земляки.

Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів. України нагородили В’ячеслава Дейнеку, головного лісничого ДП «Ратнівське лісомисливське господарство». Відзнаку Державного агентства лісових ресурсів України – нагрудний знак «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» вручили Петру Матвіюку, лісничому Поступельського лісництва.

Подякою голови Державного агентства лісових ресурсів України нагородили Степана Костючика, майстра лісу Щедрогірського лісництва ДП СЛАП «Ратнеагроліс».

У зв’язку з великою кількістю нагород для лісівників області частину з них передали в райони, на підприємства, тож грамоти і подяки вони отримали від керівників своїх колективів. Також їм вручили грошові винагороди.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>