Наша сила в правді

Циклічність історії ніхто відмінити не може. Скільки український народ , об'єднуючись, показував свою силу, стільки ж він ставав безсилим, коли починався розділ на групи «за інтересами».

Ми є свідками чергового спалаху національної гідності  та патріотизму. У Ратному почалося все з того, що група небайдужих  людей вирішила об'єднатись для допомоги нашій, на той час немічній, армії. Волонтерів зібралось багато, та з різних причин нас стало меншати. Було навіть виявлено факти, коли один «шустрик» на волонтерських грошах  ще й підзаробив. Шкода, що ПГО «Громада» об'єднала лише вузьке коло чесних, порядних, щирих та щедрих людей. У той час, коли по Україні різні організації та партії національно-патріотичного спрямування згуртувались для допомоги фронту, на Ратнівщині відбувалось щось зовсім інше.

З перших кількох загальних зборів «Громади» політики та громадські діячі районного масштабу зрозуміли, що з нами не пропіаришся і грошей не заробиш (скоріше навпаки!)…

І не було б це для нас великою втратою, якби вони не почали ставити нам «палиці в колеса», а тепер ще й «воювати» проти ПГО. «Громада» зібрала людей, які готові й надалі відстоювати ідеали Майдану та боротись проти системи, що на останнє місце поставила людину та її добробут. Тому було прийняте рішення брати участь у виборах до місцевих рад.

Хочемо чітко акцентувати увагу на тому, що учасники  «Громади» прийшли до Ратнівської селищної ради не за земельними ділянками чи іншими матеріальними благами. Ми всі самодостатні люди, яким справді «болить» доля України та, конкретно, Ратного!

Отже,"Що далі?"

А далі ми продовжуємо дотримуватись своїх планів.

Ми бачили кров на Майдані, бачимо кров на Донбасі, тому боротьба проти системи не припиняється. Методи з кожним днем можуть ставати все жорсткішими.

Якщо так звані патріоти-націоналісти районного розливу почнуть продаватись (чи дехто вже продався?) старому режиму за земельні ділянки та інші матеріальні пільги, ми відкрито оголосимо їх ворогами ідеалів Майдану та вживатимемо всіх заходів, щоб вивести їх «на чисту воду», а також позбавити можливості використовувати  назву та символіку справжньої націоналістичної організації.

Ми прийшли в селищну раду, щоб відстоювати інтереси наших виборців. Це наші сусіди, і ми добре знаємо, що їм потрібно від місцевої влади.

Але головне, що  нас об'єднало волонтерство. Ми не зупинимо своєї діяльності до самої  Перемоги.

Члени Поліської громадської організації «Громада»

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>