Надійшло до бюджету майже 44 мільйони гривень єдиного соціального внеску

Саме таку суму єдиного соціального внеску доправила підприємницька спільнота Ратнівщини до державних позабюджетних фондів з початку 2015 року.

У податковій інспекції нагадують, що єдиний соціальний внесок – це обов’язкові відрахування на загальнодержавне соці-альне страхування задля захисту у випадках, передбачених законодавством прав громадян на отримання страхових виплат. Цей збір сплачується підприємцями за себе та кожного свого найманого працівника. У зв'язку із підвищенням мінімальної заробітної плати з вересня нинішнього року Ратнівська ОДПІ повідомляє про збільшення ставки єдиного податку платниками І-ІІ групи з січня 2016 року, а також розміру єдиного соціального внеску за найманого працівника та за кожного підприємця особисто, починаючи вже із вересня поточного року.

УВАГА! ПЛАТНИКИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ

Ратнівська ОДПІ повідомляє про зміну рахунків Єдиного со-ціального внеску з 15.09.2015 року. Для отримання рахунку звертатись у відділення податкової інспекції по місцю проживання.

Ратнівська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>