На зустрічі з учасниками антитерористичної операції

У центральній районній бібліотеці відбулося засідання групи взаємопідтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, які проживають на території Ратнів-ської селищної ради. У зустрічі взяли участь директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик, заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Сергій Філюк, начальник відділу персоніфікованого обліку осіб, які мають право на пільги, управління соціального захисту Світлана Сянькова та в. о. начальника Ратнівського бюро правової допомоги Михайло Михалевич.

Вони  проінформували присутніх про пільги, на які мають право учасники бойових дій, про працевлаштування та можливість реєстрації в районному центрі зайнятості. Обговорили питання надання безоплатної правової допомоги. Висвітлили питання можливості отримання путівок на санаторно-курортне лікування та психологічну реабілітацію, про можливість проходження лікування в госпіталі. Дали відповіді на питання, які стосувалися виділення та оформлення земельних ділянок, проведення зубопротезування, надання дров та інші.

У ході зустрічі були складені соціальні паспорти учасників антитерористичної операції, в яких зазначаються потреби як самих учасників антитерористичної операції, так і членів їхніх сімей. Дані соціальні паспорти будуть використовуватися в подальшій роботі з цією категорією населення.

Ірина Костючик,

директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>