«НА РАТНІВЩИНІ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА ХОЧЕ ЗНІМАТИ МУЛЬТФІЛЬМ «МАША І ВЕДМІДЬ», -

така новина облетіла Волинську область. Активно її коментували ратнівчани у соціальних мережах та на інформаційних Волинських сайтах.

«Один із сільських голів Ратнівщини звертався до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика з пропозицією знімати на Волині мульфільм «Маша і ведмідь». Про це йшлося на засіданні колегії облдержадміністрації 27 січня.

У рамках розгляду питання про звернення громадян до ОДА за минулий рік Володимир Гунчик зауважив, що деякі звернення доволі абсурдні та дивні. «Один сільський голова в Ратнівському районі звернувся і запропонував організувати зйомку мультфільму «Маша і ведмідь». Я все розумію, але, по-перше, це російський мультфільм, а по-друге, невже нема чим сільському голові займатися?», – висловився з цього приводу Гунчик.

До слова, така інформація викликала сміх у присутніх під час колегії. На це очільник Волині сказав: «От ви смієтеся, але будете ще більше сміятися, коли я скажу, що на це відповіла райдержадміністрація». Гунчик сказав, що у РДА повідомили, «що готові підтримати пропозицію щодо зйомок мультфільму на Ратнівщині».

У дійсності ж, за інформацією райдержадміністрації, йшлося не про зйомки, а про реалізацію міжнародних інвестиційних проектів. Здомишельський сільський голова Андрій Головій запропонував у мальовничому селі Краска, яке входить у його сільську раду, і з півдня, заходу та півночі оточене лісами, створити туристично-рекреаційну зону, резиденцію «Маші і ведмедя».  А так висловився, бо через село проходить  ще й залізниця Брест-Ковель і за розташуванням нагадує картини з мультфільму. Тож інформація, яка викликала сміх у присутніх під час колегії, не є достовірною і носить зовсім інший зміст.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>