На підсумковій нараді сільськогосподарників

Минулого четверга в управлінні агропромислового розвитку райдержадміністрації відбулась виробнича підсумкова нарада за участю керівників сільгосппідприємств, окремих обслуговуючих організацій, а також спеціалістів відділу. Провів нараду начальник відділу агропромислового розвитку Павло Ковч.

З інформаціями виступили начальник міжрайонного управління водного господарства  Михайло Тимощук та заступник начальника Держпродінспекції Михайло Приступа, які дали вичерпні відповіді на запитання присутніх.

Головні спеціалісти відділу агропромислового розвитку  Галина Лавренюк та Володимир Моголюк підсумували роботу за п’ять місяців у тваринницькій та рослинницькій галузях.

Також виступили керівники ТзОВ «Журавлини», СВК «Україна», СВК «Світанок», СГПП «Надія» — Микола Колядюк, Павло Ковальчук, Микола Штик та Петро Павлович. За їхніми словами, проблемними залишаються питання дотримання земельного законодавства, догляду за меліоративними системами, водного регулювання, оподаткування.

Окремі проблемні питання та шляхи їх вирішення озвучив у підсумку Павло Ковч.

На закінчення наради присутніх проінформували про проведення ярмаркових заходів, приурочених до 20-ї річниці Конституції України, які відбудуться 26 червня, і  запропонували взяти участь у них.

Володимир МОГОЛЮК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>