Мої роки – це не тягар життя, це досвід, мудрість, відкриття

мої рокиЗ нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана у Видраниці провели вогник, на який запросили людей старшого покоління: досвідчених, мудрих, добрих, які відзначили у нинішньому році 70-річний ювілей: Адама Давидюка, Миколу Дейнеку, Марію Боровську, Марію Михальчук, Галину Дейнеку, Марію Лахтюк,  Галину Поліводу, Валентину Старушик.

Шану і повагу людям, за спиною яких великий віковий і життєвий шлях, висловив сільський староста Василь Лахтюк, згадавши і про пенсійну реформу. З вітальним словом до присутніх звернувся голова організації ветеранів Адам Заліпа.

Лунали музичні композиції у виконанні учнів школи Маргарити Токарської (4 клас) та Віри Морозко (7 клас).  Щирими піснями привітала гостей завідуюча клубом Галина Аврамук.

Свято пройшло у теплій атмосфері та з гарним настроєм  усіх  присутніх. Гості йшли додому з квітами та солодким подарунком.

Валентина ПОЛІНЧУК,

бібліотекар бібліотеки-філії с. Видраниця

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>