«МОБІЛЬНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ОФІС» МАЙЖЕ 100 РАЗІВ ПОБУВАВ У СЕЛАХ РАЙОНУ

З метою реалізації державної політики соціального захисту населення та покращення соціального обслуговування і надання со-ціальної підтримки населенню шляхом обслуговування безпосередньо за місцем проживання громадян п'ятий рік поспіль успішно функціонує виїзний «Мобільний соціальний офіс». Протягом 2016 року здійснено 34 виїзди у 95 населених пунктів району. Прийнято документи для призначення різних видів соціальних допомог та житлових субсидій від 1644 сімей.

16 лютого 2017 року соціальний офіс у складі спеціалістів управління соціального захисту населення проводив виїзний прийом громадян у Заболоттівській об'єднаній громаді. Прийнято рекордну кількість заяв — 256 — для призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива та 28 заяв для призначення допомог сім'ям з дітьми від жителів смт Заболоття, сіл Заліси та Тур. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 18 сімей.

У ході проведення виїзного прийому спеціалісти надали роз'яснення стосовно призначення державних допомог та житлових субсидій.

До кінця лютого (28 числа) буде проведено виїзний прийом громадян у селі Гута.

Зоя Лукашук,

заступник начальника управління соціального захисту населення

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>