МЕДСЕСТРА З РАТНІВЩИНИ – ЧЕТВЕРТА В ОБЛАСТІ

катерина люкянюкНещодавно на базі Ківерцівського медичного коледжу відбувся обласний конкурс «Краща медична сестра Волині». Ратнівщину представляла медична сестра загальної практики сімейної медицини центру первинної медико-санітарної допомоги Катерина Лук’янюк. До конкурсу допускали медсестер, які мають досвід роботи за спеціальністю понад три роки. У ньому взяло участь 26 медичних сестер з усіх районів області. Оцінювало учасників журі у складі 7 осіб за чотирма критеріями: зовнішній вигляд, домашнє завдання, тестові завдання та практичні навики.

Два перших етапи Катерина пройшла на відмінно. Зі ста  тестових завдань 99 розв’язала правильно. На четвертому етапі ратнівчанка продемонструвала свої вміння, знання і навики на манекені, розповідаючи про дії медсестри у конкретному випадку, який випав їй у білеті. Катерина Лук’янюк отримала 194 бали з двохсот можливих. Цей показник забезпечив їй почесне четверте місце після колег-призерів із Ковеля, Каменя-Каширського та Луцька. За досягнуті результати ратнівчанці вручили диплом і подарунок.

До слова, Катерина Лук’янюк працює у центрі первинної медико-санітарної допомоги з 2013 року. Робота їй подобається, адже має справу із найменшими пацієнтами – дітками. Тож бажаємо їй подальших успіхів!

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>