МАЙЖЕ СІМДЕСЯТ ДІТОК – НА ВІДПОЧИНОК В  ГАРАЗДЖУ

 

У  неділю 69 дітей Ратнівщини поїхали на оздоровлення  в позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Сонячний», що в с.  Гаразджа Луцького району. А у серпні має ще  56 діток оздоровитись у цьому закладі.

За інформацією завідувача сектору молоді та спорту райдержадміністрації Тамари Хитрич,  за кошти освітньої субвенції з державного бюджету (338 тис. грн.) та субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги (160 тис. грн.), було закуплено 125 путівок на ІІІ і ІV зміни у ПЗОВ «Сонячний» Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки облдержадміністрації, що у с. Гаразджа Луцького р-ну (запит цінових пропозицій, вартість одного ліжко-дня – 139 грн.) і 37 путівок у «Дитячий оздоровчий табір ім. Ю.О.Гагаріна Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України», що у м. Скадовськ (на залишок коштів за умовами договору, вартість одного ліжко-дня — 171 грн.).

У м.Скадовську оздоровилось 16 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, 1 дитина-інвалід, 5 дітей учасників бойових дій та 15 дітей з багатодітних сімей, які в тому числі отримують допомогу як малозабезпечені. В державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія»         (м. Одеса) оздоровилось 7 дітей пільгових категорій. За санаторно-курортними путівками, виділеними управлінням охорони здоров’я облдержадміністрації, оздоровилось 63 дитини диспансерної групи, в тому числі 2 дитини, позбавлені батьківського піклування. 33 дитини відпочило у ПЗОВ «Супутник» і 5 дітей у ПЗОВ «Чайка», що у с.Світязь Шацького р-ну. За кошти фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» 16 обдарованих дітей з району відпочивали у червні у спортивно-оздоровчому таборі «Артек-Буковель». 15 вихованців секції з футболу ДЮСШ 10 днів відпочивали і брали участь у Фестивалі спорту та відпочинку, що проходив в смт Залізний Порт Херсонської області, за кошти ра-йонного бюджету (31,36 тис. грн) з батьківською доплатою по 750 грн. Станом на 13 липня за бюджетні кошти забезпечено оздоровленням та відпочинком 252 дитини пільгових категорій, а всього оздоровлено 290 дітей, що становить 3,6 відсотка від загальної кількості дітей.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>