МАЙЖЕ 26 ТИСЯЧ ГАЗЕТ ТА ЖУРНАЛІВ НАДХОДИТИМЕ У ДОМІВКИ РАТНІВЧАН,

з них «РАТНІВЩИНА» — у більш як чотири тисячі осель

25 тисяч 834 примірники газет та журналів надходитиме нинішнього року у домівки ратнівчан, з яких майже 11 тисяч — обласні видання, а це дещо більше минулорічного показника, і понад 4 тисячі – районна газета «Ратнівщина», що також більше, ніж станом на перше січня минулого року.

Нас, журналістів «Ратнівщини», втішає той факт, що районна газета користується найбільшою популярністю в районі. Мати тираж понад 4 тисячі — звучить гордо і перед іншими районними виданнями області. Правду кажучи, мало сподівались, що збільшиться тираж, адже довелося дещо підняти передплатну ціну на районку. Чому? Думаємо, зрозуміло всім — ціни ростуть і на друк газети, і на папір, і на все інше, а хочеться, щоб «Ратнівщина» й надалі жила і надходила у домівки наших шанувальників.

Окрім «Ратнівщини», люблять читати у нашому районі, як і раніше, газету «Вісник» — її передплатили 3788 абонентів, «Волинь-нову» — 1563, «Порадник плюс здоров'я» — 821, «Твій вибір» — 472, «Програму-панораму» — 334, журнал «Люди і долі» — 999 та «Журнал для жінок» — 500 примірників.

Третьою за популярністю серед рат-нівчан є дитяча газета «Капля. Казки-розмальовки», якої надходить у район 3037 примірників. І це навіть не дивно, адже вражає ціна на неї — 14 копійок на місяць!

1200 примірників «Волинських новин» надходить в оселі ратнівчан в подарунок!

Всього жителі району передплатили 1445 журналів України та 9337 газет України, це разом із уже згаданою «Каплею».

Повертаючись до "Ратнівщини, хочеться проаналізувати, як передплачують і читають її у селах району. Дещо збільшили тираж у порівнянні з аналогічним періодом минулого року: у Гуті на 21 примірник, у Забродах — на 17, у Кортелісах — на 15, у Видраниці — на 14, у Замшанах — на 12, у Турі — на 10, у Самарах — на 9, у Заболотті — на 8, у Височному, Поступелі та Річиці — на 7, у Щедрогорі — на 6, у Ратному — на 5, у Щитинській Волі — на 3, у Бродах та Велимчому — на 4, у Сільцях — на 2, у Датині, Межиситі та Млиновому — на 1. Шкода, але «Ратнівщину» стали менше читати у Комаровому, Проході, Самарах-Оріхових, Залухові, Гірниках, Жиричах, Залісах і Здомишлі. Та хочеться вірити, що з лютого ситуація зміниться на краще, бо як без «Ратнівщини» жити на Рат-нівщині?!

Якщо взяти на кількість дворів, то «Ратнівщину» найбільше шанують у Сільцях, де вона надходить у кожен другий двір, у Млиновому, Межиситі, Щитинській Волі, Кортелісах, Гірниках, Поступелі та Замшанах — у кожен 2 — 3 двір. А ось, на жаль,  у Датині та Турі вона надходить лише у кожен 14 двір, у Велимчі — у майже кожен 9.

Знаємо, що поштарська сумка не легка, але, якщо в ній збільшиться на декілька примірників районної газети — тяжкість її не буде значно відчутною. Віриться, що і начальники поштових відділень, і листоноші підтримуватимуть і пропагуватимуть надалі нашу, свою рідну районну газету «Ратнівщина».

Дякуємо всім, хто з нами. Сподіваємось, що разом з вами, шановні жителі району, нам, журналістам, вдасться творити газету ще цікавішою і насиченішою. Тож телефонуйте, інформуйте, запитуйте. Ми будемо разом з вами.

З Новим роком всіх! Щастя, добра, здоров'я і процвітання кожному, кожній сім'ї і всій нашій великій ратнівській родині, всьому українському народу!

 Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Відгуки (2) на «МАЙЖЕ 26 ТИСЯЧ ГАЗЕТ ТА ЖУРНАЛІВ НАДХОДИТИМЕ У ДОМІВКИ РАТНІВЧАН,»

  1. Oleg коментує:

    Щоб вас шанували в селах ,треба щоб ви хоч трохи переймались проблемами селян,а не співали оди районному керівнитцтву.Коли у вас з'явиться стаття про критичний стан доріг нашого району? Чесно кажучи соромно родичів з Білорусі в гості запрошувати.

  2. Oleg коментує:

    Шановна редакція,так коли місцеву владу почнете під мікроскопом розглядати? Чи може ви не знаєте нічого про нашого воєнкома,завідуючого РАЙВНО,заїзджого козака з Луцька Бондара?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>