Квітуй, мій краю, в барвистім вінку України

свято віночкаЗахід «Квітуй, мій краю, в барвистім вінку України», присвячений до свята Івана Купала, провели у бібліотеці села Прохід.

Цікавим було дійство для діток. Дівчатка завітали у вишиванках та віночках. Вірші про Україну декламували Олена Пословська, Єлизавета Полівода, Марія Панько, Єлизавета Мерчук, Марія Дейнека, Вікторія Романюк, орися чубара, сестри Оля та Ніна Єршови. Співала «Молюсь за тебе, Україно» та декламувала вірші Тетяна Савчук. Дует у складі Лізи Поліводи та Олени Пословської виконав пісню «Добрий день, матусю Україно!»

Музичний супровід на святі організувала завідуюча клубом Оксана Аврамук. Бібліотекар Валентина Пословська прочитала вірш «Я вірю в майбутнє твоє, Україно!» Веселі головоломки та знімки на згадку були по завершенні заходу. У всіх залишилися незабутні враження та хороший настрій.

Валентина ПОСЛОВСЬКА,

бібліотекар

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>