КЛУБ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ АКТИВНО ВЕДЕ СВОЮ РОБОТУ

елубЧергове засідання клубу відбулося у районному центрі зайнятості 26 жовтня.  Директор районного центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик розповіла про соціальне забезпечення учасників АТО, пільги на житлово-комунальні послуги, проїзд у громадському транспорті, надання земельних ділянок під забудову, угідь сільськогосподарського призначення, отримання путівок на оздоровлення. Присутні дізналися також про діяльність волонтерської організації «Зігрій душу».

Спеціаліст з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Леся Захарчук повідомила про послуги служби зайнятості.

Активним учасником клубу є заступник голови спілки атовців «Патріоти Ратнівщини» Юрій Царук. Хлопці мали можливість поспілкуватися про нагальні проблеми, які їх турбували, про психологічну та фізичну реабілітацію, про дозвілля, відпочинок та інше. Вони щиро подякували за організацію таких заходів за участю організацій, установ, що допомагають у вирішенні проблем учасників АТО.

Леся ГРІНЧУК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>