ІЗ ВЛАСНОЇ ІНІЦІАТИВИ ПРАЦЮВАЛИ НА СТАРОМУ КЛАДОВИЩІ

З власноїНапередодні Великодніх свят велася активна робота з облагородження селища Ратне. Жителі активно прибирали свої подвір’я, працівники підприємств та організацій — прилеглі території, комунальники — вулиці. Білили дерева та бордюри, висаджували квіти, вивозили сміття. Свою благородну справу, спрямовану на покращення благоустрою селища, продовжила й активна молодь Церкви Воскреслого Христа Спасителя, що навпроти автостанції. Вони з доброї волі звернулися до селищної ради, щоб надали їм територію для прибирання. Робота якраз кипіла на старому кладовищі, де з ініціативи селищної ради зрізали чимало дерев та кущів.  Тож роботи вистачало і дівчатам, і хлопцям. Деревину розпилювали на менші частини та виносили за межі кладовища, прибирали, виполювали зарослі забуті могили та такі, рідні до яких через кілометри не в змозі приїхати та навести лад.

Віддано й наполегливо, безкорисливо та не зважаючи на не дуже сприятливу погоду, трудилися протягом дня на старому кладовищі  дванадцять молодих людей. І здавався світ добрішим.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>