Іван Новосад – на службі у Збройних силах України

Височненський сільський голова Іван Новосад, який очолює сільську раду впродовж шести скликань, нещодавно підписав контракт на службу у Збройних Силах України. Його рішення – несподіванка не лише для височненців. Іван Олександрович ще в червні написав заяву на чергову відпустку, але не поїхав десь там на моря чи у гори відпочивати, а подався в армію.  Він поки що єдиний у районі з сільських голів  пішов на військову службу за контрактом. За інформацією Ратнівського військкомату, Іван Олександрович  нині у навчальному центрі «Десна».

Нагадаємо, що під час різних етапів мобілізації до лав Збройних Сил України  були мобілізовані і несли службу в  зоні антитерористичної операції три сільських голови Ратнівщини: Видраницький – Василь Лахтюк, Заліський – Віктор Корецький та Поступельський — Сергій Борисюк.

Іван Новосад — у армії, а Височненська сільська рада постала перед фактом: немає на місці  голови, немає і секретаря. Щодо секретаря, то Оксана Олексюк звільнилася з роботи ще  більше року тому, її обов’язки з вересня минулого року частково виконує  Вадим Ліхван, який на посаді  не секретаря сільської ради, а секретаря виконкому сільської ради. І, до речі, він не є депутатом сільської ради, тож чимало питань, які стосуються ради, просто не має права вирішувати. На нього були покладені і обов’язки  голови сільської ради на час його відпустки.  Але також частково, а час відпустки  вже закінчився.

Що далі і як далі?  Слово і рішення -  найперше за депутатами сільської ради і за Іваном Новосадом.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>