ГУТА – СЕЛО АКТИВІСТІВ

Гутянці не стоять осторонь подій, які відбуваються у їхньому рідному селі. Радяться із сільським головою Миколою Свіржевським та активно підключаються у той чи інший виробничий процес усі, незалежно віку. Тримають під контролем і не перекладають відповідальність на плечі інших, бо знають, що, в першу чергу, покращення благоустрою залежить саме від них.

І нині, переважно молодь та жителі, які мають автомобілі, долучилися до хорошої та такої довгоочікуваної справи — ремонту дороги (нещодавно за виділені кошти дорожники Ратнівської дільниці філії «Старовижівський автодор» здійснили капітальний ремонт відрізка дороги понад 220 метрів). Спільними зусиллями здійснили ямковий ремонт ще майже 600 метрів дорожнього покриття з початку села. Готові й надалі жителі долучатися, бо, в першу чергу, заради своїх дітей дбають про процвітання села. Як розповів Микола Свіржевський, за свої кошти односельці грейдерували дорогу.  Тепер мають гутянці вісімсот метрів відремонтованої дороги.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>