ЕКСКУРСІЯ У «РАТНІВСЬКИЙ АГРАРІЙ»

ЕкскурсіяСтало доброю традицією у НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ст. -дитячий садок с. Конище проводити профорієнтаційну роботу серед випускників. З цією метою проводять зустрічі, бесіди, екскурсії. Нещодавно учні нашої школи побували у СТОВ «Ратнівський аграрій».

Школярів радо зустрічали працівники агрофірми. Знайомство з роботою сільськогосподарського підприємства провела секретар-референт Катерина Гайдучик. Під час знайомства з роботою діти побачили сучасну сільськогосподарську техніку на тракторній бригаді с. Заброди і як працює вона у полі. Учні побували у великому сучасному зерносховищі. Але найбільше були вражені побаченим на фермі с. Якушів. Їх здивувала величезна кількість велетенських тварин різних м’ясних порід: лімузинська, шароле, абердино-ангуська, поліська, волинська. Діти милувалися білою твариною вагою 1200 кг, яка побувала у Києві на виставці і здобула золоту медаль.

Екскурсію по фермі проводив завідуючий фермою Володимир Левчук. Він зумів зацікавити дітей захоплюючою розповіддю про ведення сільського господарства. Можливо, ця екскурсія стане початком важливого вибору професії багатьох випускників.

Олена ГРИЦЕВИЧ

с. Конище

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>