ДРУГЕ НАРОДЖЕННЯ СПОРТЗАЛУ

Під час відкриттяУ навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа — дитячий садок»  с. Річиця відбулася радісна подія: втілилася давня мрія про оновлення спортивної зали. 1 жовтня вона відчинила свої двері після ремонту.

Директор школи Валентина Адамівна Трофімук наголосила, що відремонтована спортивна зала – це чудове свідчення плідної співпраці заради збереження здоров'я і майбутнього дітей. В результаті втілення проекту було частково замінено систему опалення, повністю оновлено електромережу та встановлено нові прилади ос-вітлення. Покладено добротну підлогу, про яку довгий час мріяли і не сподівалися, що вона буде замінена у такий короткий термін. Пофарбовано стіни і стелю, відремонтовано вентиляційну систему.  Прикрасою цієї зали стали також нові панелі.

Валентина Адамівна висловила щиру вдячність всім, хто був причетний до здійснення великого обсягу робіт: за матеріальну підтримку відділу освіти, персонально Валентинові Степановичу Андросюку, начальнику відділу освіти Ратнівської РДА, за моральну підтримку, компетентні поради та здійснення контролю протягом усього ремонтного періоду; підрядникам, які забезпечили заготовку якісних матеріалів, що використовувалися в ході ремонту, виконання усіх видів робіт, зокрема, циклювальнику О. О. Андріюку. Для здійснення мрії великих зусиль доклав директор підприємства «Волинь-промліс» В. О. Сарапін, який постачав якісну підлогу.

Нового обличчя набула спор-тивна зала завдяки сумлінному ставленню техпрацівників школи спільно із педагогами, окремими учнями  та молоддю села. Ми зуміли довести, що всі разом – сильний колектив! У цій чудовій оновленій залі проводитимуться уроки, а діти із задоволенням займатимуться фізкультурою і спортом, щоб набиратися здоров'я, наснаги і сили.

Вітальну естафету продовжив Микола Михайлович Макарук, голова районної ради, який одним із перших знав проблему, ініціював і підтримав її вирішення.

1 жовтня відзначався також День людей поважного віку, і на свято були запрошені педагоги, які внесли вагомий вклад у розвиток фізкультури і спорту села. Це Сільчук Павло Максимович, Самарчук Яків Феоктистович, Воробей Адам Федосьович. Вони впродовж багатьох років віддавали дітям свої знання, уміння, досвід і досягали вагомих результатів.

Від їх імені в урочистому параді вітань звучали слова педагога-пенсіонера Вороб'я Адама Федосьовича.

З вітальним словом виступив сільський голова Василь Адамович Мажула – людина, яка не просто вболіває за проблеми школи, а докладає зусиль для їх вирішення, тому завчасно були закладені кошти у кошторис для ремонту спортивної зали.

Право перерізати символічну стрічку надали найпочеснішим, найповажнішим гостям: Миколі Михайловичу Макаруку та Валентину Степановичу Андросюку.

Від імені одинадцятикласників виступила Анна Хом'як. Майбутні випускники подарували школі два гімнастичні мати.

Завершилося свято спортивними танцями у виконанні старшокласників школи.

Валентина Савчук,

вчителька української мови та літератури НВК    с. Річиця

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>