ДОВЕЛОСЯ СТАТИ СВІДКОМ ДИКУНСТВА

довелося стати свідкомПерипетії щодо встановлених Державних прапорів на мосту у центрі Ратного ведуться давно – одні встановлюють, а інші – нищать. Першими ініціаторами так прикрасити селище та піднести патріотичний дух ратнівчан і гостей селища були місцеві підприємці. А цього року з власної волі вирішив у День Ратного потішити жителів ратнівчанин Микола Нінічук. Та ситуація не змінилася.  Нахабству земляків не перестаємо дивуватися. Побутує серед населення й думка, що не потрібно встановлювати прапори на мосту, а краще у важкодоступних місцях, щоб не спокушати несвідомих.  От і не так давно жителька селища Ратне Світлана Корпас затримала правопорушника, який зламав прапор, встановлений на мосту, та викликала поліцію.

— Довелося стати свідком дикунства, — каже вкрай обурена Світлана Корпас. -   Колись місцевий, а тепер житель с. Шменьки Кашуба, не знаю його  імені, на моїх очах зламав один із прапорів, встановлених на мосту, і на очах своїх власних дітей поволік його під міст. Згодом повернувся вже без нього і, ніби нічого не було, попрямував на зупинку. Я зреагувала миттєво і викликала полі-цію, яка все не їхала. Хвилювалася, що правопорушник поїде і не понесе ніякої відповідальності. Спостерігала за ним та нервувала, коли ж приїде поліція. Біля Кашуби зупинилась машина, щоб його підвезти. Довелося пояснити ситуацію водію. Ми вже удвох відтягували час, чекали поліцію. Згодом з'явилися два полісмени і попросили «шановного» пройти із ними до райвідділку. Він був здивований, відговорювався, але діти його видали.

Поцікавилася у працівників поліції, яке ж покарання поніс житель с. Шменьки на прізвище Кашуба. Повідомили, що на зловмисника складений адміністративний протокол за ст. 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який передбачає накладення штрафу від 51 гривні.

Леся ГРІНЧУК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>