ДЛЯ ВУЖКГ ПРИДБАЛИ АВТОПІДЙОМНИКА

для вужкгпридбали автопідйомника14 лютого Ратнівський селищний голова Володимир Кулик вручив начальнику виробничого управління житлово-комунального господарства Адаму Нінічуку документи на володіння автопідйомником на базі автомобіля ГАЗ-52, за допомогою якого відтепер ратнівські комунальники зможуть без проблем зрізувати аварійні старі дерева, замінювати зіпсовані електричні лампочки у ліхтарях вуличного освітлення, монтувати, встановлювати вуличне освітлення в Ратному, а також здійснювати ремонтні роботи багатоквартирних житлових будинків на висоті до 15 метрів (саме така висота підйомника, встановленого на автомобілі).

Володимир Кулик розповідає, що раніше для таких робіт наймали автопідйомники або з філії ПАТ «Волиньобленерго», або з «Укрпошти». Проте тепер ця проблема відійде, так як працівники ВУЖКГ уже мають свій спеціалізований автомобіль і за першої необхідності здійснюватимуть потрібні роботи. Для його придбання з бюджету селищної ради виділили 152 тисячі гривень.

Загалом протягом останніх років автопарк ВУЖКГ поповнився сімома транспорт-ними одиницями (сьомою й стала автовишка). Зокрема, для потреб комунального господарства за кошти бюджету селищної ради придбали автогрейдер, спеціальний автомобіль для вивезення твердих побутових відходів, автомобіль для вивезення каналізаційних нечистот, спеціалізований автомобіль із ліквідації аварійних та надзвичайних ситуацій, гусеничний бульдозер. Також придбали понад 160 контейнерів для збору твердих побутових відходів, міні-трактор з усіма механізмами для очищення вулиць і тротуарів від снігу та сміття. На придбання цієї техніки (без урахування автопідйомника) виділили із власного бюджету понад 1 млн. 300 тис. грн. та отримали з обласного 350 тис. грн. У планах, за словами Володимира Кулика та Адама Нінічука, — придбання автомобіля для посипання піском доріг селища у зимову пору року.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>