ДЕНЬ СЕЛА ВІДЗНАЧИЛИ У БРОДАХ

броди свято села День села121 травня, у день пам’яті апостола і євангеліста Івана Богослова, у селі Броди відзначали престольний празник. День розпочався із святкового богослужіння у Свято-Іоаннівському храмі, на яке прибули священики та жителі району.

У пообідню пору у сільському клубі, завідуючою якого є Галина Панасюк, відбувся святковий концерт. На дійство зійшлося чи не все село – просторий зал не міг умістити всіх присутніх. Із днем села жителів Бродів вітали сільський голова Володимир Мерчук, помічник народного депутата України Степана Івахіва Володимир Бащук, депутати районної ради Віталій Бірук та Сергій Куш, директор НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Броди Оксана Павлюк, лісничий Гірницького лісництва ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» Іван Михалевич, директор ТОВ «Гірники-Агро» Микола Мерчук.

Присутні в залі насолоджувалися гарним концертом. Для них виступили народний аматорський колектив «Льонок» (с. Гута, керівник Марія Луцик), який прибув у Броди за сприяння Віталія Бірука та Сергія Куша, вихованці НВК с. Броди (їх до концерту майстерно підготували заступник директора школи Анатолій Панасюк, вчитель музики Надія Штик та вчитель хореографії Антоніна Блищик), чоловічий вокальний колектив за участю бродівських та гірниківських аматорів сцени (керівник Василь Гурський).  Гуморески читав Віктор Осіюк. Ведучою була одинадцятикласниця Ірина Лещук.

Більше двох годин тривало свято. Воно було багате не лише піснею, але й подарунками. Так, Віталій Бірук подарував для медпункту інгалятор. Микола Мерчук нагородив подарунками працівників ТОВ «Гірники-Агро» Катерину та Миколу Аврамуків, В’ячеслава Лещука, Валентина Лещука, Ігоря Лещука, Миколу Токарського, Володимира Ятчука, Андрія Ткачука, Андрія Осіюка. Не менш захоплюючим був розіграш святкової лотереї. Призи для її проведення надали підприємці Андрій Ващук, Ніна Матвіюк, Галина Ващук. Микола Мерчук на розіграш у лотереї виділив 500 кг дерті і 500 кг зерна. Лісничий Іван Михалевич презентував 2 куби дров. Володимир Бащук від благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» представив плед, два соковидавлювачі і супер-приз – мікрохвильову піч. Розігрували аж 230 лотерейних білетів, 200 з яких були виграшними. Окрім об’-ємних призів, розігрували також електрочайник, м’ячі, швабри, миски, відра, інше хатнє приладдя. Супер-приз – мікрохвильова піч – дістався четвертокласнику Івану Рудчику.

Заключною на святі була пісня «Молитва» у виконанні десятикласниці Вікторії Мерчук. Після всього і жителі села, і гості щиро дякували усім, хто долучився до його організації та проведення.

Марія ЛЯХ

Один відгук на «ДЕНЬ СЕЛА ВІДЗНАЧИЛИ У БРОДАХ»

  1. евакуатор броди коментує:

    дуже гарно організували

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>