ДЕНЬ СЕЛА У КОМАРОВОМУ

У День ікони Казанської Божої Матері у  Комаровому відсвяткували престольний празник. Розпочалося свято із богослужіння у місцевому храмі, а далі продовжилось біля  сільського клубу, де розташувався парк розваг для дітей, який працював до вечора.

У післяобідню пору відбувся святковий концерт. Сільський голова Олександр Гресик та  представник від благодійного фонду «Патріоти Волині» Анна Стасюк, яка приїхала до нас з подарунками,  щиро привітали всіх зі святом.

Подарунки  отримали багатодітна сім’я Сергія та Галини Лук’янюків, молода сім’я та учасник АТО Микола та Марія Олексюк, музичний керівник Кома-рівської загальноосвітньої школи, яка  взяла активну участь у підготовці  концерту та представила достойні номери, Олена Палій. Серед присутніх у цей день знайшовся іменинник Микола Кіперчук, якого теж відзначили подарунком. Нагородили і місцеву поетесу, яка вміє радувати своїми віршами не лише зі сцени, а і з сторінок газети, Надію Соботович, а також наймолодшого жителя села Романа Шуру.

Благодійний фонд «Патріоти Волині» не залишив без подарунка і сільський заклад культури – подарували світломузику, у знак подяки ми в свою чергу  гостям вручили пишний коровай.

Після вітальних слів та церемонії нагородження розпочався святковий концерт  віршем Надії Соботович, який прочитала Анастасія Мазурик. Щирими оплесками глядачі нагородили солістку хору ветеранів праці «Журавлі» районного будинку культури Марію Пінкевич, яка задушевними піснями радувала їх.

Фольклорний гурт «Комарівські молодички»  у складі Надії Кіперчук, Галини Самарчук, Галини Шури та Марії Пінкевич після феєричного виступу отримав подарунки від сільського голова Олександра Гресика, який також нагородив і всіх дітей відмінників — учасників концерту.

Маленькою зірочкою святкового дійства з піснею «Мамине сонечко» була Маргаритка Мерчук, яка зірвала шквал аплодисментів. Своєю щирістю та відвертістю  вразила всіх танцювальна пара — Анастасія Мазурик та Валентин Дейнека.

Патріотичними піснями зі сцени вітали комарівців тріо вчителів у складі Олени Палій, Мирослави Мельник та Інни Самарчук, радували дитячі колективи місцевої школи, вчительський дует — Олена Палій та Мирослава Мельник. Шаленого драйву та настрою додав танцювальний колектив «Фаворит» ,  солістка Романа Мерчук.

Прекрасною дикцією та ча-рівною усмішкою всіх вітала зі сцени ведуча Мар’яна Бурчак.

Завершилось святкове дійство запальною піснею «Рідня моя, рідня»,  -  гості, а їх було повен зал,  аплодували стоячи.

У фойє клубу  працювала персональна виставка малюнків Анни Шури.

Романа Мерчук,

завідуюча клубом с. Комарове

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>