«ДЕНЬ ПЕРЕДПЛАТНИКА» ВІДБУВСЯ УЖЕ ВТРЕТЄ!

передплата5 грудня в операційному залі Ратнівського відділення поштового зв’язку відбувся вже втретє «День передплатника».

Охочі передплатити улюблені видання завітали на пошту і, окрім, отримали ще й невеличкі призи від представників видань. Оформляли передплату листоноші Світлана Кіпень, Надія Дідицька, Галина Яковук та Світлана Шевчик. Інструктор з передплати Катерина Шевченко привітно зустрічала кожного, хто прийшов виписати улюблене друковане видання.

Напевно, зважаючи на те, що частина людей уже передплатила газети раніше у своїх листонош, людей не було надто багато. Та попри це районки виписали майже 60 примірників. Усім пред’явникам передплатної квитанції представники редакції вручили невеличкі подарунки на вибір.

Дякуємо шанувальникам «Ратнівщини» і щиро сподіваємося, що в Новому році про життя району ви й надалі будете дізнаватися зі сторінок нашої газети.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>