ЧОТИРИ ДНІ НАРОДЖЕННЯ ЗА СІМ ДНІВ

У новорічний час завжди цікаво дізнатися про людей, які з’явилися на світ у перший день року. Виявилося, що у селі Межисить в одній сім’ї аж три брати народилося у період новорічно-різдвяних свят, і двоє з них 1 січня відзначають ювілеї. 50 років виповнилося Миколі Андріюку, а його старшому братові Анатолію – 60. У перший день Різдва Христового святкуватиме 53-річчя ще один їхній брат – Борис. Микола Миколайович мешкає у селі Щедрогір. З ним живе і мама-героїня Єва Андріюк, яка народила чотири сини і доньку. Любов Касянчук і розповіла нам про братів-іменинників. Анатолій Миколайович проживає в Межиситі, а Борис Миколайович мешкає в смт Голоби Ковельського району.

Коли ж поцікавилася, чи, бува, немає більше родичів у пані Любові, які народилися у час новорічних свят, вона з приємністю повідомила, що 3 січня виповниться два рочки ще й її внучці Юлії.

Усі родичі емоційно прив’язані один до одного, особливо Микола і Анатолій. От і цьогоріч святкуватимуть ювілейні дати в гостинній хаті Миколи Андріюка. Тож, напевно, недарма кажуть, що ті люди, які з’явилися на світ в один день, народжені під однією зіркою. І як приємно рідним, що ці свята заходять у їхні оселі разом з Новим роком і Різдвяною зіркою.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>