БУДЬ ЩАСЛИВА, НАША ДОЛЕ,  ЩЕДРИМ СПІВОМ І ЗЕРНОМ!

Під такою назвою у с. Велимче відбулося свято, приурочене Дню працівників сільського господарства. Як завжди, шкільний актовий зал, де відбувалося дійство, був переповнений. На свято запросили трудівників села і теперішніх, і колишніх, які вже на заслуженому відпочинку і які внесли вагомий вклад у соціально-економічний розвиток села. Серед них і  Почесних жителів села – тих, хто прибув на свято: Ольга Літвинець, Григорій Дарчик та Антон Бурко — голова сільської ради Анастасія  Павлович обв’язала почесними стрічками, вручила посвідчення та квіти, а хто не зміг взяти участь у святкуванні, вручили їх удома – Марії Філозоф,  Ользі Бебес та Саві Півню.

Анастасія Павлович привітала всіх зі святом хлібороба, а також із Днем Гідності та Свободи, проінформувала про зроблене останнім часом у селі. Завдяки фінансовій підтримці районної ради проведений ремонт дороги та частково ліквідована ямковість по вулиці Центральній, по цій же вулиці встановлено 50 ліхтарів освітлення. У селі встановлені убиральні біля кладовищ, облаштовані дошки оголошень та урни для сміття біля зупинок громадського транспорту, наведено порядок на сміттєзвалищі,  частково проведено ремонт грунтової дороги по вулиці 1 Травня. Анастасія Іванівна подякувала односельчанам за розуміння та допомогу в утриманні місцевої пожежної охорони та благоустрої території сільської ради й наголосила, що пріоритетним на наступний рік залишається завершення будівництва вуличного освітлення по вулиці Центральній.

А вже аматори сільської сцени співали, жартували, бажали всього найкращого односельчанам. Концерт розпочався піснею «Ой, село моє, село», яку виконав дует у складі Юлії Павлович та Наталії Шудрук, а  фольклорний дитячий колектив виступив з композицією «Обжинки», співали вокальна жіноча група «Золоте перевесло»,  фольклорний колектив «Велимченочки», вокальна група чоловіків «Приволля», вокальний молодіжний гурт «Мальви»,  Наталія Бабенко, Олена Коляда, Володимир Бурко, Оксана Давидович, українські мелодії на саксофоні виконала Валентина Редькович, а Надія Буднік прочитала авторський вірш «Відшуміли літа молодії», грали троїсті музики села.

Щиро аплодували присутні «Двом кумам», яких прекрасно зіграли Тетяна Мельник та Наталія Савлук.

На завершення концерту прозвучала «Побажальна» у виконанні Валентини Чих, Юлії Москалюк, Валентини Редькович і Анастасії Бурко та всіх учасників концерту.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>