БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК У НВК с. РІЧИЦЯ

річиця21 лютого 2017 року у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Річиця відбувся благодійний ярмарок на Масляну. До нього готувалися не лише діти, а й їхні батьки.

 

Все було, як на справжньому ярмарку: одні – продавали, інші – купували. Скрізь лунав гамір, жарти, продавці запрошували до столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

На продаж  виставляли тістечка, торти, кекси, пироги, рулети, різноманітне печиво, цукерки-льодяники, паляниці, сир, молоко, масло. Торгували компотами, трав’яним чаєм. Торгівля йшла активно. Дбайливі господині мали змогу  придбати смачний та корисний товар. Усі учасники ярмарку отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності. Кошти, отримані від ярмарку, а це 6 тисяч 100 грн., використають для благодійних акцій «Серце до серця», «Бог багатий милосердям», «Поспішаймо робити добро» та інші.

Ірина СОКОЛ,

заступник директора з виховної роботи

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>