Продовжується ремонт дорожньої інфраструктури у Ратному

пасажВідреагували у Ратнівській селищній раді на звернення людей, які працюють на ринку, і заасфальтували площу перед торговим центром «Пасаж» та заасфальтують частину тротуару перед житловим будинком, що розташований  неподалік, по вулиці Центральній. Встановлять також пристрій для перепону води до житлового приміщеня. Роботи здійснює бригада ТзОВ «КОДЕТ» м. Ковеля. Одночасно працівники цієї ж дорожньої організації проводять капітальний ремонт біло-щебеневим покриттям вулиці Поліської та половини вулиці Миру. Планують виконати роботи до 24-ї річниці Незалежності України.

— У зв’язку з перевиконанням бюджету селищної ради за сім місяців цього року на 909 117 гривень, ми маємо змогу проводити ремонт дорожньої інфраструктури, — розповідає селищний голова Володимир Кулик. – Протягом серпня бригада філії «Старовижівський автодор» здійснила поточний ямковий ремонт вулиці Газіна, бригада ТзОВ «КОДЕТ» — вулиці Шевченка. Також на прохання жителів мікрорайону капітально відремонтували 75 метрів тротуару по вулиці Центральній, який був повністю зруйнований. На зазначені роботи з бюджету селищної ради використали 97 320 гривень. А вартість виконаних робіт у районі торгового центру «Пасаж» складає 98 000 гривень.

Більшість у цьому бачить тільки позитивні сторони, селище розвивається. Але є й невдоволені якістю виконаних робіт, однак критика тільки загартовує та змушує працювати ще краще.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>