ОБС

сплетница…  в одному із сіл під час святкування у лісі новорічно-різдвяних свят молоді батьки загубили… дитину. На щастя, її вчасно знайшли і нічого з дитиною не сталося.

… три жінки одного села зґвалтували молодого хлопця, перед тим нагодувавши його віагрою та напоївши спиртним — «гралися» до тих пір, поки не довелося відправити юнака до реанімації з пошкодженням чоловічого достоїнства.

… у одному магазині селища гриль-кури, які вже загорнуті, зважені і холодні, мають іншу вагу, аніж зазначена на упаковці – меншу до півкілограма.

... у одному з магазинів села Жиричі продавець замість сказати «Дякую!» може показати покупцеві дулю.

... ремонт приміщень у центральній районній лікарні виконують бригади робітників із Старовижівського району, тому що ратнівські спеціалісти «загинають» московські ціни і ні за що не пристають на меншу ціну, незважаючи на те, що працюватимуть дома.

… окремі ратнівчани так «економлять» газ, що кватирки у їхніх вікнах відкриті цілими днями. І свіжо, і дешево, та ще й коту любина: до хати може зайти і вийти з неї будь-якої хвилини…

... один житель Ратного за крадіжку електроенергії був оштрафований на 36 тисяч гривень!

P.S. Плітки можна спростувати або уточнити.

Один відгук на «ОБС»

  1. Назар коментує:

    А це не про Нінічука Адама-начальника комунгоспу? Бо казали саме в нього знайшли, як краде електроенергію..." один житель Ратного за крадіжку електроенергії був оштрафований на 36 тисяч гривень!"

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>