4 ПОЖЕЖІ, І УСІ– в ЖИТЛОВИХ БУДИНКАХ

пожежаЗ початку року на Ратнівщині сталося чотири пожежі, і усі вони – у житлових будинках.
Перша пожежа сталася у Заболотті 11 січня, про що ми вже писали, через коротке замикання електропроводки.
А 14 січня горів житловий будинок у Здомишлі, власниця якого пенсіонерка Галина Д., вогонь частково знищив частину стіни і перекриття, речі домашнього вжитку.
Причина пожежі: порушення правил монтажу нагрівальної печі.
17 січня горів житловий будинок у Бродах і згорів повністю (на знімку). Без даху над головою залишився безробітний 55-річний Іван М. До речі, цей будинок горів ще раніше. Господар після пожежі із його залишків зробив літню кухню, та жив у ній недовго — вогонь зробив свою роботу.
Біда сталася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
18 січня пожежа сталася у Ратному по вул. Газіна. Загорівся житловий будинок, власниця якого також пенсіонерка Надія Х. Чоловік затопив грубку, димохід у якої був з азбестової труби – вона тріснула, через що й відбулося загоряння перекриття будинку. Вогнем пошкоджено частину стіни біля грубки і перекриття.
Причина пожежі, як повідомляють ратнівські вогнеборці, порушення правил монтажу димаря опалювальної печі.
Ось якої біди може наробити вогонь, тож дотримуймось правил пожежної безпеки і будьмо обачними! А тим, хто потерпів від вогню, допоможімо, хто як може!

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>