Архіви за місяць: Листопад 2016

Благослови і вознеси болючу правду України

голодоморРатнівчани взяли участь у скорботному заході до Дня пам’яті жертв голодоморів, який відбувся 26 листопада біля пам'ятного знака на честь 2000-ліття Різдва Христового, та підтримали Всеукраїнську акцію „Засвіти свічку!".

ЙОМУ ДАВАЛИ ОДИН ВІДСОТОК НА ЖИТТЯ, І ВІН ВИЖИВ

Михальчук Віктор Михальчук Віктор1 Михальчук Віктор2ВІД НЬОГО ВІДМОВИЛИСЬ СТОЛИЧНІ ПРОФЕСОРИ, ЗНАНІ ЛІКАРІ ЛЬВОВА, А  ДО ЖИТТЯ ПОВЕРНУЛИ НА МІСЦІ – У РАТНОМУ

До Віктора Михальчука, який проживає у Видраниці, хвороба підкралася підступно та так, що лікарі довгий час не могли встановити діагноз.

Роман САМАРЧУК: «СУЧАСНІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ КООПЕРАТИВИ — РАДЯНСЬКІ ВОГНИЩА У БУРЖУАЗНОМУ СВІТІ»

жнива жнива1Нинішні реалії працівників сільського господарства України не є втішними. В тих умовах, які складалися протягом більше, ніж 20 років незалежності, у господарствах колишнього типу хазяйнувати непросто.

Виборцям 32 територіального округу з виборів депутатів Волинської обласної ради (Ратнівський район)

бондарЗвіт депутата Волинської обласної ради Бондаря Володимира Нальковича

Володимир Бондар обраний депутатом Волинської обласної ради VIІ скликання, виборчий округ № 32 від Волинської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка «Солідарність». Голова фракції «Солідарність» в обласній раді. Заступник голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Сільськогосподарські кооперативи у Датині та Турі  – в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ»

семінарРатнівський район з робочим візитом відвідали представники Спільного Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ» минулого четверга, побувавши на території сільськогосподарського кооперативу у Датині – їх зустріли хлібом-сіллю. 

ЗАМШАНІВСЬКІ ДІТИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ

осінніОсінні канікули були відпочинком не для всіх учнів Замшанівського НВК. Так, учень 11 класу Станіслав Бірук у складі обласної команди юних біологів захищав честь області у м. Миколаєві. Команда зайняла 3 місце.