ТРАДИЦІЇ СІМ’Ї

традиціїНещодавно у 9-Б класі загальноосвітній школі № 2 смт Ратне ім. Миколи Заліпи відбулася година спілкування батьків і дітей – «Традиції сім’ї». Мова йшла про відносини в сім’ї, про батьківську любов, взаємоповагу всіх членів родини. У класі захищали проекти – «Сімейні цінності», «Сімейні традиції», «Народна мудрість», «Калейдоскоп ідей». І прийшли до висновку, що традиції – це шлях, який об’єднує і зміцнює сім’ю, робить її одним цілим. Це – досвід, звичаї, погляди, смаки, норми поведінки, що склалися історично і передаються з покоління в покоління. Разом з батьками ми переглянули фотоальбом та відеоролик «Одинь день з життя нашого класу», який підготувала однокласниця Дарія Зуб.

На завершення зустрічі класний керівник Людмила Старушик провела майстер-клас з виготовлення сімейного календаря, на якому позначимо сімейні свята та розмістимо фотографії.

Вікторія ШТИК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>