«Тепла іграшка надії» ЗАДЛЯ ПІДТРИМКИ онкохвориХ дітЕЙ

АКЦІЯБлагодійна акція «Тепла іграшка надії» задля підтримки онко-хворих  діток району відбулася у центральній районній бібліотеці 14 грудня. Організувала захід  молода, але доволі активна громадська організація «Молодь Ратнівщини». Безкоштовний майстер-клас з виготовлення м’яких іграшок провела уродженка Ратного, жителька Луцька майстриня Алла Філюк. Мами з дітками з радістю долучилися до доброї справи і за роботою надзвичайно цікаво провели вечір. Іграшки, які виготовили, охоче купили для своїх чад, а кошти будуть направлені на підтримку онкохворих дітей.

Майстриня Алла Філюк подякувала усім, хто долучився до благодійного заходу, який пройшов у дружній, затишній атмосфері. Це для неї неабияк приємно, адже мала можливість провести майстер-клас у рідному містечку.

Рукодільництвом Алла займається уже шість років, виготовляє портретні та інтер’єрні ляльки, ляльки-ангели, ляльки сну, ляльки наречених, іграшки-модулі, які чіпляють над колискою-ліжечком, щоб малюк міг бавитися, та багато чого іншого. Кожне своє творіння називає «Ляля Бяка» і це вже свого роду бренд. Проводить майстер-класи діткам, але й їхні батьки часто охочі щось створити. А ляльки нашої землячки знаходять новий дім навіть за межами України. Мешкають в Данії, США, Італії, Польщі.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>