ЗЛОЧИНЦІ СПРОБУВАЛИ ВДЕРТИСЯ  У КОЛИШНІЙ УНІВЕРМАГ У РАТНОМУ

Уночі з п’ятниці на суботу, 21 жовтня, приблизно о 5:00 год., у центрі Ратного грабіжники намагалися вдертися у приміщення колишнього універмагу, нині супермаркету «Колібріс», де, окрім нього, знаходяться ще магазини меблів, побутової техніки, ювелірний, інші. Як припускають ратнівчани, їх цікавила не продукція супермаркету, а ювелірні вироби.

Посеред ночі зловмисники відчинили вхідні двері, зачепили тросом ґрати з навісними замками, які були встановлені на вході у «Колібріс», і намагалися таким чином їх зірвати. Проте, коли автомобіль смикнув троса, із гуркотом випало скло із вхідних дверей. Пройшли лічені хвилини з моменту, коли грабіжники почали свою чорну справу, але гучні звуки і те, що спрацювала сигналізація, змусило їх швидко покинути місце злочину. До моменту, коли прибула поліція, їх уже не було на місці. Залишився тільки гак від троса та чіткі сліди від протектора автомобільних шин.

Як розповіла нам директор «Колібрісу» Лідія Мажула, три роки тому уже була подібна спроба пограбування. Тоді злочинці увірвалися в приміщення, понищили майно ювелірного магазину, але не змогли забрати сейф, так як він був вмонтований у зацементовану підлогу. Швидше за все, і цій групі злочинців потрібне було золото. Але, як зазначає жінка, працювали вони швидко і злагоджено, адже все сталося протягом якихось приблизно чотирьох хвилин.

За даним фактом проводиться розслідування. Працівники поліції звертаються до небайдужих громадян, хто, можливо, бачив або має будь-яку інформацію про осіб, причетних до спроби пограбування, повідомити у районний відділ. Анонімність гарантується.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>