Шахрайство: «довічна знижка» обійшлася лучанці у 9 тисяч доларів

Від шахрайських дій групи зловмисників у Луцьку упродовж одного дня  постраждало дві жінки похилого віку. Одна з них по-збулася 30 тисяч гривень, інша – 9 тисяч доларів США.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині.

Схема наступна. Шахраї працюють утрьох. Одна дівчина пропонує потенційній жертві взяти участь в «акції до річниці» відомих мереж аптек та супермаркетів та «виграти» картку на величезну довічну знижку. Її напарник-чоловік підігріває інтерес жертви. І ще одна шахрайка – жінка пенсійного віку – так само хоче мати картку на знижку. Бажану картку одержують обидві жінки і – у них «випадково» збігаються останні цифри у номерах карток, що дає їм можливість поділити на двох суперприз – посудомийну машину. Але суперприз на двох не ділиться. Тому його одержить та жінка, в якої є більше готівки. Пенсіонерка-шахрайка з жалем визнає, що вона не місцева і не може показати, скільки в неї вдома грошей, та іде з місця події. Жертва ж, увійшовши в азарт, везе шахраїв додому, де в ході нехитрих дій вони заволодівають усією наявною в помешканні готівкою та зникають.

За обома фактами досудове розслідування проводить Луцький відділ поліції.

Луцька ж місцева прокуратура застерігає волинян, аби не стати жертвами шахраїв.

Наш кор.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>