НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ, ЛЮДИ ДОБРІ

Нещодавно в нашу оселю завітала велика біда. Раптово важко захворіла дорога нам людина, чоловік, батько, дідусь Василь Іванович Філіпчук. Йому терміново потрібно було робити  операції, які чимало коштували. Ми з чоловіком пенсіонери, виховуємо малолітню внучку, круглу сироту, яка також перенесла дві великі операції і постійно на лікуванні. Тож запасів коштів у нас не було. Але, дякуючи людям з добрим серцем, чоловікові було проведено дві операції за короткий термін. Наша сім’я висловлює велику подяку людям, які щиро віднеслися до нашого горя. Дякуємо від усієї душі підприємцям Сергію Лесику, Віктору Романику, Галині Антонюк, Вірі Чуйкевич, Аллі Ляленко, Володимиру Сарапіну, Олександру Фещуку, сусідам пров. Шевченка, депутатам Ратнівської селищної ради, прихожанам Різдво-Богородичного храму, родичам і всім людям, які допомагали в дуже тяжкі для нас дні.

Люди добрі, велике вам дякую і низький уклін. Щоб ви ніколи не знали горя, щоб у ваші оселі ніколи не приходило лихо. Нехай вас усіх Господь оберігає, а Матінка Божа здоров’я посилає.

З повагою – сім’я ФІЛІПЧУКІВ

смт Ратне

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>