І ЗНОВУ У РАТНІВСЬКИХ ВОДОГОСПОДАРНИКІВ ПЕРШІ МІСЦЯ

водники святоНапередодні професійного свята -  Дня працівників водного господарства України – у Ратнівському міжрайонному управлінні водного господарства відбулася урочиста година, під час якої вітали, нагороджували і дякували за працю працівникам управління.

В урочистостях взяли участь Ростислав Кравчук – начальник Волинського управління облводресурсів,  Олександр Бенедисюк – заступник голови районної ради, які й вітали колектив зі святом. А про його досягнення та сьогодення інформував і зичив всього найкращого Михайло Тимощук – начальник місцевого управління.

Далі відбулася церемонія нагороджень.  Почесною грамотою Волинського управління водних ресурсів нагороджений колектив Ратнівського управління, який зайняв перше місце серед управлінь водного господарства  області в огляді-конкурсі по підготовці міжгосподарської інженерної інфраструктури меліоративних систем до вегетаційного сезону 2016 року. Перше місце в цьому огляді-конкурсі серед насосних станцій обласного управління здобув колектив  Кортеліської насосної станції, для якого також і грамота, і грошова винагорода. Грамотою обласного управління нагороджений колектив Прип’ятської експлуатаційної дільниці за високий рівень підготовки до вегетаційного сезону.

За значний особистий внесок у розвиток водогосподарсько-меліоративного комплексу Волинської області, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята  Почесними грамотами та грамотами  Волинського обласного управління водних ресурсів  та грошовою винагородою нагороджені Михайло Тимощук – начальник Рат-нівського управління водного господарства, Адам Супрунюк, Василь Мороз  та Василь Полівода -  оглядачі гідротех-нічних об’єктів, Володимир Нінічук – машиніст автокрана.

Почесною грамотою районної ради та подарунком нагороджений  Микола Пашук – машиніст Кортеліської насосної станції.

Найвищу нагороду –  подяку Державного агентства водних ресурсів України – за значний особистий внесок у розвиток водогосподарсько-ме-ліоративного комплексу України, сумлінну працю та високий професіоналізм — отримала Олена Гаврилюк,  начальник Старовижівської експлуата-ційної дільниці Ратнівського міжрайонного управління водного господарства.

А грамотами місцевого управління та премією нагороджені  Микола Ковч, Іван Дордюк, Сергій Палій, Василь Худис та Василь Авдіюк – оглядачі гідротехнічних об’єктів  Прип’ятської та Старовижівської експлуатаційних дільниць, Степан Корнелюк та Микола Янчук  – машиністи Кортеліської та Заболоттівської насосних станцій, Федір Матвіюк та Роман Токарський – трактористи-машиністи, Олег Пінкевич – водій, Ігор Ясинський – інженер-гідротехнік Прип’ятської дільниці. Ігор Ясинський, який є головою первинної профспілкової організації, також нагороджений Почесною грамотою  обласної ради профспілки працівників агропромислового комплексу  за багаторічну активну роботу у профспілці,  високий особистий внесок у справи захисту соціально-економічних і трудових прав членів профспілки.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>