Свято останнього дзвоника

останній дзвоникОстанній дзвоник на шкільних подвір’ях пролунав для учнів у школах району 27 травня, зокрема, для 562 одинадцятикласників  і 646 дев’ятикласників. Багаті випускники на золоті та срібні медалі, яких цьогоріч порівну – по 12. 47 учнів 9-х класів претендують на отримання  свідоцтва з відзнакою.

Урочисто на шкільну лінійку через «живий» коридор під вишитими рушниками запрошували випускників НВК «загальноосвітня-школа № 1-гімназія ім. В. П. Газіна» смт Ратне, учнів 11-А і 11-Б класів із класними керівниками Тетяною Анатоліївною Шоломицькою та Віктором Миколайовичем Борзовцем. Цьогоріч із золотими медалями закінчили школу Михайло Макашин, Юлія Панасюк, Яна Семенюк, зі срібними – Ольга Дячук, Марія Заліпа.

Вітав усіх колектив барабанщиць-мажореток. Під звучання козацького маршу винесли Державний прапор України, прапор Волині та школи. Зазвучав Гімн України. Право покласти квіти до пам’ятників В. П. Газіну та до банера Героїв Небесної Сотні надали учням 11 класу: Юлії Тарасюк, Назару Мартинюку, Діані Соботович, Станіславу Луцику, Юлії Панасюк, Василю Кліцуку.  Линули того дня щирі вітання, настанови випускникам від директора школи Катерини Власюк, яка нагороджувала похвальними листами та грамотами найуспішніших. Серед почесних гостей були селищний голова Володимир Кулик, керуюча справами районної ради Віра Чернуха, директор СТОВ «Ратнівський аграрій», голова піклувальної ради школи, депутат обласної ради Валентин Чернецький, благочинний Ратнівської округи отець Анатолій.

Путівки від фонду Ігоря Палиці у міжнародний дитячий центр «Артек-Буковель» отримали переможці та призери обласних та районних олімпіад Денис Ліпич, Ірина Корнелюк та Дмитро Федорук.

Від батьків випускників теплими хорошими словами до вчителів, випускників, дирекції школи зверталися  Валентина Дячук та Наталія Панасюк. Був зворушливий танець з батьками, керівниками, першими вчителями. Завжди випускники будуть пам’ятати ніжність, турботу, материнське тепло перших вчителів Любові Олегівни Ковальчук, Валентини Йосипівни Сашко, якій надали на урочистості слово.

Усіх збадьорив та викликав посмішку флешмоб від випускників та жовто-блакитні кульки, які вони випустили у небо разом зі своїми мріями. І вони неодмінно здійсняться. Адже цього від усього серця бажали випускникам на їхньому останньому дзвонику, де під щирі оплески вручили атестати про повну загальну середню освіту.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>