ДО ВЕЛИКОДНЯ ВПОРЯДКУВАЛИ КЛАДОВИЩЕ

У рамках підготовки до Пасхальних свят та Проводів селищна рада разом з комунальною службою і небайдужими ратнівчанами ще на початку квітня організували місячник благоустрою кладовища. За цей час здійснено прибирання території кладовища, вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів, ремонт споруд та огорожі, а також зрізування аварійних дерев, які несли постійну загрозу пам’ятникам та могилам померлих. Неодноразово жителі Ратного зверталися в селищну раду за допомогою. Зокрема, лише в рамках місячника благоустрою за допомогою автокрана видалили 13 дерев, ще 17 вручну та бензопилами. Таким чином на старому кладовищі залишилось ще близько десятка дерев, і роботи з їх видалення продовжуються.
Селищний голова Володимир Кулик дякував за проведення цієї важливої і не зовсім безпечної роботи жителям Ратного Адаму Нінічуку, Івану Горбачуку, Катерині Кац, Валентині Кульбачинській, Нінічуку Олександру, Володимиру Лісовському, Петру Кушпетюку, Ганні Мажулі, Василю Свистуну, спеціалісту-кранівнику Ратнівського міжрайонного управління водного господарства Володимиру Нінічуку з с. Гірники та спеціалісту-верхолазу Івану Михальчуку із с. Видраниця. Тож спільними зусиллями усім цим людям вдалося зробити хорошу справу на користь селища.
Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>