ГІНЕКОЛОГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ НІХТО НЕ ЗАКРИВАТИМЕ!

Нещодавно до редакції надійшов лист такого змісту: «Допоможіть! У Ратному хочуть закрити відділення гінекології, щоб зробити хірургічне відділення. Ми це все розуміємо, але куди дітися жінкам? Куди ж ми будемо їздити на прийом до лікаря?»

Отож ми попросили завідуючого акушерсько-гінекологічним відділенням центральної районної лікарні Анатолія Омелянчука пролити світло на це запитання. Він розповів, що все це – неправда. А лист, напевно, викликаний тим, що зараз у лікарні відбувається ремонт. Зокрема, ремонтують неврологічне відділення. Відповідно хворих тимчасово перевели у відділення гінекології, на п’ятий поверх. Пацієнтів з гінекологічного відділення розмістили у хірургічному, вагітних жінок – у пологовому. Проте усі ці зміни – лише на період ремонту. У майбутньому планують ремонт у терапевтичному і пологовому відділеннях, тому хворих також перемістять на інші поверхи лікувального закладу, але це згодом.

Відтак підстав для хвилювання немає. Медперсонал гінекологічного відділення працює у звичайному режимі попри тимчасові побутові незручності. По закінченню ремонтів усе повернеться на свої місця, а гінекологічне відділення ніхто закривати не буде.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>