Її величність — жінка

У переддень 8 Березня учні 6-Б класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня — дитячий садок» смт Заболоття вітали своїх мам з чудовим святом весни, краси, любові  та добра. У актовому залі можна було побачити схвильованих мам та радісних бабусь, адже це був день, коли вони могли відпочити, забувши про всі клопоти та турботи.

Ведучі порівняли це прекрасне свято з весною. Діти читали напам'ять вірші, а для того, щоб якось розвеселити гостей, показали чудову інсценізацію про те, як жінка безупину працює всі дні, а коли настає довгоочікуваний день — 8 Березня — чоловік займається усіма домашніми справами: куховарить, прасує, прибирає. Звичайно ж, під кінець дня тяжко втомлюється і розуміє, що повсякденна жіноча праця просто неоціненна! Інсценізаця з «Кайдашевої сім'ї» викликала посмішку на вустах наших дорогих матусь.

Не залишився поза увагою і пісенний супровід свята. Пісня Скрябіна «Мам» у виконанні Дмитра Денисюка викликала море овацій, а пісня  «Намалюю тобі зорі» у виконанні Каріни Білітюк  звучала лагідно та проникливо. Мами дуже гордилися своїми дітьми, які подарували їм два танці, постановкою яких займалися щоденно після уроків.  Свято завершилося колективним виконанням пісні «Україна — це ти» та врученням квітів гостям і класному керівнику — Олені Свіржевській.

Катерина Ятчук,

член гуртка юних журналістів смт Заболоття

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>