ЛЕГКОАТЛЕТИ РАЙОНУ ВИСТУПИЛИ ДОСТОЙНО

У Любешові відбулися Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1998 року народження і молодших за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2015» та Чемпіонат області серед юніорів 1996-97 років народження. У змаганнях взяли участь п’ятнадцять команд області, в тому числі і команда Ратнівського району в складі шести спортсменів, які виступили достойно.
Євген Оніщук (Самари-Оріхові) зайняв друге місце з метання списа, Олександр Нефедюк (Здомишель) – друге місце зі штовхання ядра, Владислав Приймачук (Самари-Оріхові) – третє місце з бігу на 800 метрів, Олександр Мельник (Щедрогір) – третє місце з бігу на 200 метрів, Роман Панасюк (Щедрогір) – п’яте місце зі стрибків у довжину, Дмитро Денисюк (Тур) – сьоме місце з метання списа.
Переможці нагороджені грамотами та медалями управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та Федерації легкої атлетики Волинської області.
Микола ЦАРУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>