Женя Старушик разом із СК «Меркурій» – володар Кубку Києва з футболу та Чемпіон України з футболу серед ВНЗ

На стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбувся фінал Кубка Києва серед студентів, в якому взяла участь 21 команда ВНЗ.


У фінальному двобої студент-ського Кубка Києва зійшлися ФК «Динамо-Академія» (Національна академія внутрішніх справ), а також СК «Меркурій» (Київський національний торговельно-економічний університет), які у вищій лізі займають відповідно перше та третє місця. Команда СК «Меркурій», у складі якої грає ратнівчанин Євген Старушик, завоювала впевнену перемогу – гра закінчилася з рахунком 2:0.
А перед цим Женя у складі СК «Меркурій» здобув перемогу у Чемпіонаті України з футболу серед вищих навчальних закладів – з рахунком 1:0 «Меркурій» переміг футболістів Харківської зооветеринарної академії.
Женя – в минулому вихованець Ратнівської ДЮСШ та дитячо-юнацької школи «Волинь». Нині студент Київського національного торговельно-економічного університету. Навчається юнак на другому курсі факультету товарознавства і торговельного підприємництва. Поряд із цим – він спортсмен, футболіст. Оцінивши здібності нашого земляка ще на першому курсі навчання, його прийняли у команду університетського спортивного клубу «Меркурій», яка бере участь у міських, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Минулого року, коли у її складі вже грав Женя Старушик, він – центральний півзахисник, команда вперше в історії університету здобула золоті нагороди в Чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів. Нинішнього року – вдруге, та ще й команда стала володарем Кубку Києва з футболу серед ВНЗ.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>